Vragenlijsten invullen, gemakkelijk verdienen!

Online vragenlijsten invullen is een gemakkelijke manier om iets leuks te verdienen. Wij zetten wat opties voor je op een rij!

We hebben al eens eerder toegelicht dat je door het invullen van enquêtes snel iets kan verdienen. In dit artikel vertellen we je er wat meer over.

Online enquêteprogramma’s belonen je voor het invullen van een vragenlijst. De informatie die ze hiermee verzamelen wordt bijvoorbeeld gebruikt voor marketing, om te kijken wat mensen bevalt en wat niet. Sommige bureaus belonen met het overmaken van een geldbedrag, bij andere bureaus spaar je punten waarmee je cadeaubonnen kunt verdienen. Hieronder vind je een aantal van deze enquêtebureaus:

GFK Panel
Bij het GFK Panel spaar je punten waarmee je bonnen kunt scoren voor onder andere bol.com, wehkamp en ticketmaster. Per e-mail word je uitgenodigd om mee te doen aan vragenlijsten en je kunt geselecteerd worden voor onderzoeken die maandelijks terugkomen, zoals het bijhouden van je tv-kijkgedrag.

Opinieland
Ook bij Opinieland spaar je voor cadeaubonnen, voor veel verschillende winkels zoals bol.com, zalando en coolblue. Je kunt er ook voor kiezen je te laten uitbetalen via Paypal. Je ontvangt e-mails met uitnodigingen voor vragenlijsten, maar kunt ook zelf op de website kijken of er nieuwe vragenlijsten beschikbaar zijn.

Panelwizard
Bij Panelwizard spaar per vraag €0,10. Per vragenlijst kies je of het geld naar je eigen spaarpotje gaat, of dat je het doneert aan een goed doel. Twee keer per jaar wordt er uitbetaald. Panelwizard stuurt je een e-mail als er een vragenlijst voor je is.

En er zijn er nog veel meer! Door online te zoeken kan je ze vinden. Sommige enquêtebureaus zoeken alleen in bepaalde periodes naar nieuwe respondenten, dus je kunt je niet altijd aanmelden.
Als je je hebt ingeschreven voor een enquêtebureau is het belangrijk dat je de vragenlijst eerlijk en met aandacht invult. Je wordt ervoor beloond, dus je mag er ook wat tijd in steken. Gelukkig kun je vragenlijsten altijd invullen op een moment dat het jou goed uitkomt!