Organiseer jouw feestje low-budget!

Een feestje organiseren met weinig geld? Dat kan! 
Een beetje creativiteit en deze tips zullen je helpen om met een low budget een fantastisch feestje te kunnen vieren!

1) American party. Vier je feestje in de American Style. Dat wil zeggen: Je gasten nemen zelf hun drinken mee. Zo heb je 1) geen torenhoge kosten aan drankjes en 2) allemaal blije gasten die drinken wat ze lekker vinden. (dit kun je natuurlijk ook doen met eten en/of hapjes)

2) Goedkope hapjes. Bij een feestje horen hapjes. En die hoeven niet meteen duur te zijn. Vaak zijn pinda’s of chips van het supermarkt huismerk goed te betalen. Ook kun je goedkoop gezonde hapjes voorschotelen, zoals komkommer en cherrytomaatjes. Kies als hartige hapjes i.p.v. de dure droge worst, blikjes knakworst. Een stuk goedkoper en na opwarmen een heerlijke partysnack!

3) Muziek. Goede muziek mag ook niet ontbreken op een feestje. DJ’s of geluidsapparatuur huren kost al gauw veel. Niet aan beginnen dus. Vraag eens rond in je vrienden- en familiekring naar goede geluidsboxjes en sla tevoren leuke playlists van Spotify op. Zo heb je gegarandeerd een fijne achtergrondsound tijdens je feestje!

4) Locatie. De goedkoopste locatie: Thuis. Wanneer je op een studentenkamer woont is er waarschijnlijk geen ruimte voor veel mensen. Vraag eens wat rond in je netwerk (familie, vrienden) of zij nog een grote schuur of woonkamer ter beschikking hebben voor je feestje. En anders: Deel je kamer zo in dat er veel mensen in passen. Dus, stoelen aan de kant en statafels in het midden!