Met de fiKks-app uit de geldzorgen

fikks

Maak jij je zorgen over je geld? Of komen er rekeningen binnen die je misschien niet meer kunt betalen? fiKks helpt jou bij het creëren van overzicht en grip te krijgen op je geldzaken!

Met de handige fiKks-app kom je in contact met een ervaren buddy. Een vrijwilliger die helpt om overzicht te krijgen in je financiën en stap voor stap de problemen uit de weg te ruimen. Ook helpt je buddy om in de toekomst geldzorgen te voorkomen.

Lisa Kroef van fiKks: “Ik verbaas me iedere dag weer over hoe mensen in de schulden zijn gekomen. Het kan echt iedereen overkomen. Ik ben ervan overtuigd dat fiKks een oplossing is voor veel mensen met geldproblemen!”

fiKks belooft je twee dingen:

  • Je gegevens blijven anoniem. Alle financiële informatie blijft tussen jou en je buddy.
  • De app en de dienst zijn helemaal gratis.

De app kun je downloaden in de App store of Google Playstore. Al meer dan 1500 fiKks’ers hebben zich aangemeld. Kom eenvoudig in contact met een buddy en pak jouw financiële problemen vandaag nog aan. Samen fiKks je het!

Buddy worden
Heb jij genoeg grip op je geld, maar wil je graag meehelpen? Je kunt vrijwillige buddy worden. Dit kan bijvoorbeeld mooi naast je studie. Door een cursus word je klaargestoomd om mensen met geldzorgen digitaal te kunnen helpen. Kijk voor meer informatie op de pagina van fiKks.

Afbeeldingen en video: fiKks