Gokken

Moneyfit: Aparte naam. Want, hoe fit kan money zijn? We helpen je graag om op een fitte manier met je geld om te gaan. Geld is namelijk iets waar je elke dag mee te maken hebt. Of je nu studiefinanciering ontvangt, een uitkering of een salaris, dat is waar je het mee moet doen.

Gokken, welk type speler ben jij?

, ,

De ene persoon die gokt is de andere niet. Er zijn verschillende typen spelers, variërend van gokken uit ontspanning tot gokken vanuit verslaving. In dit artikel lees je meer over deze verschillende typen spelers. Kan jij ontdekken welk type jij bent? 

Lees verder

Situaties waarin je gemakkelijker gokt

, ,

Weet jij wat de risicosituaties zijn om te gaan gokken? Dit zijn de plekken of momenten waarop je extra gevoelig bent om te gaan gokken. Het is goed om te weten welke risicosituaties er zijn, zodat je kunt ontdekken welke voor jou van toepassing zijn.

Lees verder

Gratis gokken: wel het plezier, niet de kosten!

, ,

Is gokken jouw hobby? Heb je er veel plezier in, maar wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Dat kan! Er zijn mogelijkheden om gratis te gokken. Hieronder geven we je een paar tips om gratis te gokken. Zo heb je wel het plezier, maar niet de kosten!

Lees verder

Is mijn vriend/vriendin gokverslaafd?

, ,

Gokken gebeurt steeds vaker online en daarmee is het een stuk anoniemer geworden. Als iemand die graag gokt in de problemen komt, schaamt hij of zij zich er misschien wel voor. Dat maakt het lastig voor de omgeving om het probleem te herkennen.

Lees verder

Hoe vaak gok jij per maand?

, ,
Lees verder

Everybody happy?

, ,

In je omgeving, op Instagram en Facebook lijkt iedereen om je heen happy. De stoerste en interessantste verhalen worden gedeeld. De mooiste foto’s komen voorbij van blij lachende jongens en meiden. Je zou er soms haast jaloers van worden… Maar het leven is niet altijd leuk. Misschien voel je je depri of ben je verslaafd. Waar…

Lees verder

Even lol of langer genieten?

, , ,

“Wat je nu uitgeeft is leuk op korte termijn (drank, games of gokken bijvoorbeeld) maar je bereikt er niks mee op lange termijn.” Yoiner* (17 jaar),

Lees verder

Risico’s van gokken beperken

,

Gokken is nooit zonder risico, maar je kunt de risico’s beperken. Zo houd je gokken leuk en verlies je niet onnodig veel geld, waardoor je andere problemen kunt krijgen. Lees hieronder de tips om risico’s te beperken!

Lees verder

Wat doet gokken met je?

,

Gokken doet iets met je. Deze gokcirkel laat heel helder zien wat de verschillende fases zijn van het gokken. We zullen de cirkel kort uitleggen.

Lees verder

Minderen of stoppen met gokken, 10 tips

,

Wil jij je gokgedrag veranderen? Wil jij stoppen of minderen met gokken? Hoe pak je dat dan aan?

Lees verder

Zelftest gokken

,

Ongemerkt kan het snel gaan met je geld als je graag gokt. Doe de zelftest om na te gaan of je het op een riskante manier doet. Afhankelijk van je score worden tips gegeven. Mogelijke uitslagen: Je loopt een laag risico op problemen. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat het gokken problematisch is. Je…

Lees verder

Waar gok je het liefst?

,

Veel Nederlanders houden wel van een gokje wagen. Gokken kan je overal. Anoniem, thuis, achter je pc. Dat maakt dat mensen om je heen het niet zo snel opmerken. De verleiding is daardoor groter. Je kunt sneller verder gaan dan je vooraf had bedacht. Verder gaan in hoeveel tijd en geld je erin steekt. Je sociale contacten…

Lees verder