Eenvoudig geld besparen met handige apps

Je kunt heel eenvoudig geld besparen, maar je moet maar net even weten hoe je dat kan doen. Er zijn vele apps ontwikkeld om jou daarbij te helpen! Wij hebben vier handige apps op een rijtje gezet:

  1. Hiiper: Deze app toont jou welke supermarkt het goedkoopst is voor specifieke boodschappen. Je kunt prijzen vergelijken van meer dan tien verschillende supermarkten, zoals Albert Heijn en Jumbo. Daarnaast zie je hoeveel geld je precies hebt bespaard door juist naar díé supermarkt te gaan. Dus wil jij een heerlijke maaltijd maken voor je vrienden? Dan kun je van tevoren al uitzoeken waar jij het goedkoopste uit bent!
  2. Supermarkt aanbiedingen en de Supermarkt+ app: Ben jij een koopjesjager? Dan is deze website/app ideaal! Hier zie je welke supermarkt welke aanbiedingen heeft. Zo kun je verschillende supermarkten bij jou in de buurt opzoeken en aanbiedingsproducten in huis halen.
  3. Scoupy: Dit is een handige app waarbij je geld terug kan krijgen op sommige producten! Hoe het werkt? In de app zie je verschillende producten waarvoor je een cashback aanvraag kan doen. Het kan zijn dat het product normaal €1,49 kost maar dat je er door Scoupy uiteindelijk maar €0,50 voor betaalt. Let goed op of je het product overal kan kopen of dat er maar een of twee winkels aan de actie meedoen. Na het kopen van het product (met de huidige prijs) maak je een foto van de bon in en vul je je gegevens in. Je krijgt binnen twee werkdagen het geld wat je ‘te veel’ hebt betaald, weer teruggestort op je rekening.
  4. ANWB Onderweg: Met deze app zie je waar je het goedkoopst in de buurt kan tanken, maar je kunt er ook je route mee plannen en toont actuele verkeersinformatie. De brandstofprijzen die de app laat zien zijn betrouwbaar en actueel. Deze app is erg handig, want met voordelig tanken kun je heel wat euro’s besparen!

Alle apps zijn gratis te downloaden voor Android en IOS-gebruikers.