Al je verzekeringen op een rij met deze handige website

Het is best lastig om al je verzekeringen enigszins op een rijtje te houden. Gelukkig is er nu een nieuwe website waar dat gemakkelijk kan. Lees snel verder!

Mijnverzekeringenopeenrij.nl is overal en altijd toegankelijk en zet al jouw verzekeringen netjes voor je op een rij. De website is eigenlijk een soort poliskluis. Je beschikt over de meest recente verzekeringsgegevens. Via de website kun je polissen checken, wijzigingen en schademeldingen doorgeven, een verzekeringsoverzicht downloaden als pdf, aantekeningen toevoegen en aanvullende document en/of foto’s uploaden. Het is ook mogelijk om anderen te machtigen om bepaalde of alle verzekeringen te mogen inzien.

Als je je aanmeldt, moet je je gegevens invoeren en al je verzekeringen toevoegen. De meeste verzekeraars zijn al aangesloten bij de website, en anders gebeurt dat naar verwachting gedurende dit jaar nog.
Het is dus nog wel even werk om je verzekeringen toe te voegen, maar als je een rekeningafschrift erbij pakt en daar alle afschrijvingen van verzekeringspremies in opzoekt, kun je vaak het polis- of relatienummer wel vinden.

Mijnverzekeringenopeenrij.nl is een onafhankelijke website van het Verbond van Verzekeraars. Dat maakt dat je gegevens niet gebruikt zullen worden voor commerciële doeleinden. Ook zijn je gegevens goed beschermd en worden de gegevens van je verzekeringen niet opgeslagen via de website, maar telkens als je inlogt opnieuw opgehaald.

Lees meer over de tool op deze pagina van de Consumentenbond.

Ga jij deze nieuwe website gebruiken?